Pedicure in Alkmaar

Menu
Contact

Footers

Varnebroek 13
1815 HA Alkmaar
06 177 342 85
info@footers-pedicure.nl
kvk: 34325584
Provoet: 309355

ProVoet

Over onsFooters Pedicure is een kleinschalige,persoonlijke praktijk  voor voetverzorging die nog alle tijd voor u neemt. Uw pedicure bij Footers is Anne, geboren in 1959.

Zij heeft een flink aantal jaren in België gewoond en omdat Anne in haar eerdere werk als Rode Kruis EHBO-hulpdienst medewerkster en bejaarden verzorgende steeds vaker medische voetproblemen tegenkwam met alle nare gevolgen daarvan, heeft zij zich, na het behalen van de benodigde diploma’s en aantekeningen op het vakgebied van pedicure in Belgie, steeds verder gespecialiseerd in het behandelen van (probleem) voeten.De laatste 5 jaar heeft zij in Amsterdam praktijk gevoerd.
Zij is woont nu in Alkmaar, en neemt er nu alle tijd voor om haar nieuwe klanten met raad en daad terzijde te staan.

Voor de verzorging en/of behandeling van uw voeten bent u bij Footers in goede en vertrouwde handen. Problemen die niet op het vakgebied van een pedicure liggen verwijst Footers door naar andere specialisten, ook voor pijnbestrijding (rugklachten, arthrose) goede connecties voorhanden.Vraagt u er gerust naar.
De Podotherapeut, de Orthopeed, de Fysiotherapeut en/of het Jan van Breemen Reuma Instituut in Amsterdam, ontvangen graag de door Footers doorverwezen patiënten.
Footers heeft ook goede connecties met een aantal schoenenspeciaalzaken waar klanten met probleemvoeten goed en vakkundig geadviseerd worden, waar men alle tijd voor de klanten neemt. Vanzelfsprekend voldoet Footers aan alle hygiënische en ergonomische eisen. Footers biedt u een psychologisch ondersteunend persoonlijk advies en (vooral) praktische hulp op het gebied van (medische)voetverzorging alsook voetmassage,en beperkt voet-reflexologie (o.a. met behulp van apparatuur).

Uw voeten varen wel bij Footers!

Pedicure Alkmaar vandaag